Luba napisał:
DVD napisał:
juniorsous napisał:
Ludzie prosze was o jedno ! Czytajcie ze zrozumieniem Dziekuje! Czy jest napisane o przeliczanych glosach z Norwegii na % nie. tam sa procenty z sondazy calych wyborow!
Komus sie ilosci z procentami nie zgodzily. Ciekawe gdzie to kupil ze taki niedopity
A mnie wczoraj rano rozbawiła wiadomośc, ze trzech członków którychś tam komisji, została zwolniona do domu, gdyz znajdowała sie pod wpływem owych procentów
To chyba tylko u nas takie kwiatki. Profesjonaliści "pełną gębą"
No to pozamiatane, tzn. posprzatane.
Abstrahujac od osoby samego Komorowskiego, nie powiem zebym nie poczul pewnej ulgi.
Warto chyba tez w popatrzec na reakcje sztabu Kaczynskiego w najblizszych dniach /i samego Kaczynskiego oczywiscie/ na przegrana. O sposobie w jaki ktos mialby wladac duzo moze powiedziec sposob, w jaki potrafi przegrywac.
Tu niestety natrafilem na pewne kwiatki:
"
Rzecznik sztabu zdradził powody przegranej Kaczyńskiego.
- Proszę pamiętać, że
startowaliśmy w specyficznej sytuacji rodzinnej Jarosława Kaczyńskiego, myślę, że to między innymi miało duży wpływ (na wynik wyborów - red.) - powiedział w TVN24 polityk PiS Paweł Poncyljusz analizując powody przegranej Jarosława Kaczyńskiego z Bronisławem Komorowskiem w walce o fotel prezydencki.
Rzecznik sztabu wyborczego Jarosława Kaczyńskiego odniósł się do najbliższej przyszłości w polskiej polityce.
- Czas pokaże, jaka to będzie prezydentura. Dzisiaj PO osiągnęła monopol władzy - powiedział polityk PiS próbując analizować sytuację polityczną w kraju.
- Pytanie, jak zacznie realizację
tych obietnic, które obiecywał. Jestem
jeszcze daleki, by mówić, że jest to prezydentura chaosu i śmieszności - powiedział Paweł Poncyljusz zastanawiając się nad możliwymi najbliższymi decyzjami Komorowskiego".